2021-06-26 07:35:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A csillagok intő jeleket küldenek feléd

Napi horoszkóp június 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint vannak napok, amik szinte tökéletes harmóniában telnek – nos, a mai a Kosok számára pont ilyen! Mindegy, hogy a pároddal, vagy barátokkal töltöd ezt a szombatot, érezni fogod azt a sok szeretetet, ami feléd árad.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon részed lehet egy szerelmi vallomásban: neked vallanak szerelmet, vagy te mondod ki a szíved érzéseit végre. Egy biztos: ez a szerelem nem marad viszonzatlan. Szedd össze a bátorságodat!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Új, eddig ismeretlen helyzetbe kerülsz. De csak akkor boldogulhatsz, ha komolyan veszed, és valóban küldetésnek fogod fel, amit tenned kell. A tehetség ehhez nem elég. Most valódi elhivatottságot kell érezned.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kár lenne minden apróságból érzelmi ügyet csinálni. Van, amikor a másik pusztán figyelmetlen, de nem rossz indulatú. A Rák mély érzései általában pozitív módon nyilvánulnak meg. Most se hagyd, hogy sértődékenység formájában jelenjen meg ez a különleges lelki felfogóképesség.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kitartó és megbízható vagy, most mégis hirtelen úgy érzed, jobb lenne mindent feladni. Túl nagy nehézségek lehetnek a válladon, különösen akkor, ha egyedülálló vagy. Ideje lenne párt találni. A megosztott gondok könnyebbek. Most erre lesz esélyed, méghozzá egy igazán karizmatikus ember személyében!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ok nélküli szomorkodással indul a napod, de lassan sikerül átlendülnöd a mélyponton. Annyira, hogy estére már akár mulatni is kedved volna. Jó, ha legalább találkozol a barátaiddal, vagy a kollégáiddal ülsz be egy szórakozóhelyre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kifejezetten híres vagy az igazságérzetedről, és arról, hogy még a saját érdekeidet is háttérbe szorítod, ha úgy véled, a másiknak van igaza. Ma viszont megtapasztalod, hogy sajnos nem mindenki ilyen, és ha nyilvánvalóan neked van igazad, akkor sem hátrál. Legyél erős, és tartsd a frontot ebben a vitában!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Úgy érzed, a családodban egyre kevésbé figyelnek oda a szavadra, pedig igen jók a meglátásaid. Ha a kedveseddel nem bírsz zöld ágra vergődni, próbálkozz kerülő úton, egy baráton, vagy rokonon keresztül, hátha rá jobban hallgat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nehéz helyzetbe kerülhettél, amire nem voltál igazán felkészülve. A nehézséget csak egy módon kerülheted ki: ha elébe mész. Ha önkéntesen veszed magadra  a terhet, jóra fordíthatod a rosszat. Az univerzum energiái most mindenben támogatnak.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha csak egy kicsivel több időt szánnál a párodra, a kapcsolatotok újra kivirágozhatna. Ha azonban folyton a nemeket keresed az igenek helyett, akkor ne csodálkozz, ha tényleg csak a problémákkal fogsz találkozni. Szeress inkább!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A csillagok intő jeleket küldenek feléd: ideje lenne végre komolyan venned magad. Ha van valamilyen tehetséged, amit eddig nem gyakoroltál, akkor most válaszút elé kerülhetsz: elveszted örökre, vagy kivirágoztatod.


Halak: II. 19. - III. 20.

Türelmed végre meghozza a gyümölcsét: amire eddig hiába vártál, legyen az szerelem, gyermekáldás, vagy új munkahely, most végre rád találhat. Persze csak akkor, ha keresed is a lehetőségeket.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: